top of page

Elbilsladdare Inkl. installation fr. 5 990:-*

Har du en elbil men saknar laddbox, eller behöver du byta ut din befintliga elbilsladdare mot en ny? Vill du ha en laddbox hemma eller planerar ditt företag att sätta upp laddstolpar? Elektriker Väsby sköter installationen åt dig oavsett typ och antal av laddstationer du behöver!

zaptec-go-laddbox-2.jpeg

Bästsäljare

Zaptec Go 22 kW

Upptäck Zaptec Go - laddboxen som passar alla bilar! Med sin stilrena skandinaviska design och banbrytande norska teknik är Zaptec Go en av de minsta 22 kW elbilsladdarna i världen.

 

Denna laddbox är fullpackad med premiumteknik och är alltid uppkopplad för att uppdatera sig automatiskt med de senaste funktionerna och uppdateringarna. Det betyder att du alltid har tillgång till de mest innovativa funktionerna utan att behöva göra något! Det enda du behöver göra är att ladda din bil.

 

Och det bästa av allt? Om du köper en ny bil behöver du inte oroa dig. Zaptec Go passar alla bilar! Så vad väntar du på? Skaffa den bästa laddboxen på marknaden och njut av en problemfri laddning av din elbil med Zaptec Go!

reandgo_laddbox-1024x576.jpeg

Vi är specialister på laddboxar

Du kan inte använda din elbil utan en pålitlig laddare, och med modern teknik och energieffektiva produkter kan du dra nytta av snabb, säker och effektiv laddning. Det är därför vi på Elektriker Väsby har specialiserat oss på laddboxar till just elbilar. Vi har allt du behöver för att säkerställa att du alltid har en fungerande laddbox som passar dina behov.

 

Vi vet att varje elbilsägare har olika behov, vilket är varför vi erbjuder ett brett utbud av produkter som passar för olika laddningssituationer. Vårt professionella team av tekniker kan installera och felsöka laddstolpar och andra former av laddstationer till elbilar för att du ska få den bästa laddningsupplevelsen.

 

Så varför nöja dig med en osäker och ineffektiv laddare när du kan få den bästa laddningslösningen för din elbil med Elektriker Väsby? Kontakta oss idag så hjälper vi dig att hitta den perfekta laddboxen för dina behov!

Få en kostnadsfri offert

Få den perfekta elbilsladdaren för dina behov genom att kontakta oss idag. Vi tar hand om hela projektet åt dig, från planering till inköp och installation, så att du kan känna dig helt nöjd med resultatet. Vi garanterar att din elbil får exakt den ström den behöver, oavsett vilken typ av laddstation eller bil du har.

 

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser som inkluderar moms och grönt teknikavdrag, så att du kan få den bästa lösningen utan att behöva överskrida din budget. Kontakta oss nu för att få hjälp att ta nästa steg i din resa till en bättre och mer miljövänlig framtid med din elbil!

Elektriker Väsby - Experter på Elbilsladdare!

Om du har elbil privat eller som företagsbil, behöver du hemma eller vid kontoret kunna ladda bilen! Då behöver du förutsättningarna som krävs för att kunna köra en elbil, vilket är tillgång till laddstation. Eller om du funderar på att skaffa en elbil är det alltid viktigt att planera i förväg så att din elbil alltid kan vara laddad och redo när du behöver den.

 

När du anlitar oss ser vi till att du får tillgång till de bästa och modernaste lösningarna och den senaste tekniken. Vi erbjuder dig hjälp med rabatten för grön teknik, som gör bytet till eldriven bil extra förmånligt, där du får hela arbetet och materialet rabatterat om du köper allt från oss som ett paket.

 

Oavsett vilken elbil du väljer att köra idag, är det dessutom viktigt att se till att laddningslösningen, t.ex.din laddstolpe eller laddbox är redo för de nya standarderna. Genom oss får du dessutom garantier och tillgång till alla våra försäkringar på hela arbetet och det material vi använder.

bottom of page